Velkommen til No Clouds!

Et stort tillykke med det kommende bryllup, det må krible lidt i maven når I tænker på det. Tak fordi I overvejer os, til at tage billeder til jeres store dag. Vi vil elske at være med!

No Clouds

Hos No Clouds elsker vi kærligheden. Vi er Freja & Malthe og er kærester med stort K. At skulle fange en kærlighedshistorie er lidt ligesom at finde et lille gemt øjeblik. Det giver et smil på læben.

Vi tager lyse, naturlige og glade billeder. Vi bliver draget af blikke der mødes, naturens variationer, tekstur, lyset og fine farver. For os er det vigtigt at I er afslappet i vores selskab. Vi er med hele vejen, fra den første kontakt til de endelige billeder. Som brudepar har i en masse bolde i luften og vi vil gerne gøre fotograferingen til en af de nemme af slagsen. 

Vi gør alt for at hjælpe jer igennem fotograferingen og står altid klar med en støttende skulder, hvis skoen skal ordentlig på, slipset sidder skævt eller hårnålen skal sættes på rette plads igen.  

Som bryllupsfotografer er vi professionelle, tager ikke plads og prøver at være så diskrete som muligt. Vi har en god situationsfornemmelse og har smilet med hele vejen. Vi forstår vigtigheden af en dag som jeres dag og vil gøre alt, for at fuldende den med lyse, smukke og naturlige billeder, som I vil glædes over for altid. 

Menu